Loading posts...
Home Adverteren

Adverteren

Wonen en Inrichting biedt u de mogelijkheid om op ons platform te adverteren. U bereikt een specifieke doelgroep die geïnteresseerd is in wonen en doe-het-zelven in en rondom huis. Om de vindbaarheid van uw website te verbeteren, kunt u bij ons betaald een artikel laten plaatsen. Wonen en Inrichting heeft zelf SEO-gespecialiseerde tekstschrijvers in dienst. Daarom kunnen we u twee advertentievormen aanbieden:

1. Sponsored content waarbij u het artikel schrijft

U schrijft zelf een informatief en relevant artikel voor onze website en verwerkt daarin één of een aantal links naar pagina’s van uw keuze. Wij verzorgen dan enkel de plaatsing van het artikel op Wonen en Inrichting.

  • Kosten: €100,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u het artikel gereed heeft

2. Sponsored content waarbij wij het artikel schrijven

U vertelt ons globaal waar u wilt dat het artikel over gaat en levert ons de linkjes aan. Wij schrijven vervolgens een informatief en SEO-geoptimaliseerd artikel en plaatsen dit op Wonen en Inrichting.

  • Kosten: €250,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u ons de opdracht heeft gegeven

*Maak gebruik van onze speciale bundelprijs wanneer u 10 of meer artikelen per jaar afneemt. Informeer naar de mogelijkheden!

Meer weten over de mogelijkheden van sponsored content bij Wonen en Inrichting of direct een advertentieverzoek indienen? Gebruik onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen of mail ons op info@wonen-en-inrichting.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites