Loading posts...
Home Over ons

Over ons

Wonen en Inrichting is een online magazine/blog opgericht in 2014 en sindsdien blog ik, Sarah Visser, samen met mijn gedreven team over de nieuwste woontrends en interieur-ontwikkelingen. We bieden je hier wekelijks nieuwe woonideeën, inspiratie voor kantoorinrichting en tips voor het aankleden van je tuin of balkon. Op de Doe-He- Zelf-pagina vind je bovendien talloze praktische suggesties om je huis in een handomdraai te verfraaien. Wil je ons een vraag stellen of heb je een opmerking? Neem dan contact met ons op!

Team Wonen & Inrichting

Omdat het platform de afgelopen jaren gegroeid is, werk ik tegenwoordig samen met een team schrijvers. Dit is een vaste webredactie die mij helpt met het schrijven van interessante en inspirerende artikelen voor Wonen & Inrichting. Zo blijf jij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wonen en interieur. Hieronder maken we graag kennis met je!

Sarah Visser – Hoofdredacteur

Mijn naam is Sarah Visser, ik ben 29 jaar en interieurstyliste. In 2014 besloot ik een woonblog op te zetten. Ik zat namelijk vol wooninspiratie die ik graag met anderen wilde delen. En daar was toen Wonen & Inrichting! Samen met mijn redactieteam schrijf ik dagelijks over de leukste woontrends en interieurontwikkelingen.

Sarah Visser de eigenaresse van Wonen en Inrichting

Annelies de Ree – Schrijver

Mijn naam is Annelies de Ree en ik ben binnenhuisarchitect. Ik creëer graag een sfeer in huis waar je elke dag in wilt thuiskomen. Ik ben goed in het maken van een gezellige thuisbasis. Mijn werk is pas af als ik weer een thuis heb gecreëerd. Alle trends en ontwikkelingen die ik tegenkom op het gebied van wonen en inrichting deel ik met veel passie in mijn artikelen, omdat iedereen een fijn thuis verdient.

Annelies de Ree

Daniëlle Smidt – Schrijver

Hoi, ik ben Daniëlle Smidt. Ik ben bedrijfsleider van een woonwinkel. Mijn passie is om leuke meubelen met elkaar te combineren en daar een gezellige boel van te maken. In mijn vrije tijd ben ik graag in de tuin bezig en je kunt wel stellen dat ik behoorlijke groene vingers heb. Ik hou ervan om unieke dingen te creëren voor in en rond het huis. De artikelen die ik schrijf kun je dan ook voornamelijk terugvinden in de categorie Tuin & Doe-het-zelf. Veel lees plezier!

Danielle Smidt

Aansluiten bij het team?

Naast een vaste webredactie biedt Wonen en Inrichting een platform voor gastbloggers die graag schrijven over woon- en werkplekinrichting of gerelateerde onderwerpen. Ben of ken jij iemand die hierin is geïnteresseerd? Lees dan verder op onze gastblogpagina.

Wil je ons een vraag stellen of heb je een opmerking? Neem dan contact met ons op!

Liefs!

Sarah en het team,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites